Článok

Po komunikačnom webinári o zmysluplnom fundraisingu

pridané: 7. decembra 2023

V stredu (6. decembra) predpoludním sa stretlo viac ako dvadsať PR / media / fundraising ľudí z našich členských, pozorovateľských a partnerských organizácií platformy Ambrela na Komunikačnom webinári pre občianske organizácie: ‚Ako na zmysluplný fundraising‘ v rámci našej koncoročnej Komunikačnej Pracovnej skupiny platformy Ambrela (PS Kom).

Na webinári sme privítali ako hostku – fundraiserku Zuzanu Suchovú z Donio Slovensko, ktorá porozprávala o darcovských výzvach, kampaniach a charitatívnych zbierkach mimovládnych organizácií na pomoc núdznym v SR, na Ukrajine či v Subsaharskej Afrike. Hovorili sme aj o budovaní vzťahu s médiami či influencermi a influencerkami, ktoré môžu zvýšiť dosah kampaní na verejnosť (mimo tradičnú cieľovú skupinu, spriatelenú bublinu). Komunikačný webinár prebiehal s podporou SR cez SlovakAid a EÚ cez Stronger Roots.

Projekt je podporený Nadáciou otvorenej spoločnosti (NOS) Bratislava v rámci Programu Stronger Roots for Civil Society. Cieľom programu je zvýšiť rezilienciu organizácií občianskej spoločnosti a ich spolupracujúcich organizácií, posilniť ich sociálny kapitál a začleniť ich do komunít a spoločenstiev, v ktorých realizujú svoje činnosti. Projekt je financovaný Európskou úniou (EÚ) z Programu Občianstvo, rovnosť, práva a hodnoty. Prezentovaný obsah a názory vyjadrujú stanovisko autora/autorov a nemusia sa zhodovať s názorom EÚ alebo NOS Bratislava. Ani EÚ, ani NOS Bratislava za ne nenesú zodpovednosť.

Meňme svet spolu

Zistite viac o našich projektoch

Zobraziť viac

Donori


Európska únia
SlovakAid
Stronger roots
North South Centre
NOS

Partneri a mediálni partneri

Bridge 47
Prohuman
CONCORD
.týždeň
GCAP
Eurodad
Čosi
Faces of Migration
GENE