Článok

Na komunikačný webinár pre občianske organizácie: Ako na zmysluplný fundraising

pridané: 23. novembra 2023

Pozývame vás na Komunikačnú Pracovnú skupinu Ambrely (PS Kom) – v stredu 6. 12. o 10h v online podobe. V rámci nej bude zaradený aj Komunikačný webinár pre občianske organizácie s názvom ‚Ako na zmysluplný fundraising‘. V rámci neho privítame ako hostku – fundraiserku Zuzanu Suchovú z Donio.sk, s ktorou budeme diskutovať nielen o kampaniach a charitatívnych zbierkach v predvianočnom období.

Zuzana Suchová sa špecializuje na PR a marketing, ale najmä na integrovaný fundraising a jeho rozvoj v organizáciách. Na tieto témy aj prednáša a mentoruje. Za pätnásť rokov pôsobenia v občianskom, mimovládnom a neziskovom prostredí viedla úspešné kampane, podieľala sa napríklad na výzve Kto pomôže Slovensku. Ako fundraiserka a PR manažérka pre saleziánske SAVIO pripravila šesť ročníkov verejnej zbierky Tehlička pre Afriku. Bola aktívnou súčasťou iniciatívy Kto pomôže Ukrajine? po začiatku vojny na Ukrajine a v SR rozbehla darcovský portál Donio.sk.

Ak máte záujem o účasť na tomto online vzdelávacom podujatí – komunikačnom webinári z dielne Ambrely, prihláste sa e-mailom na: media@ambrela.org. Deň pred podujatím vám bude zaslaný link na Zoom event. Komunikačný webinár prebieha s podporou SR cez SlovakAid a EÚ cez Stronger Roots.

Projekt je podporený Nadáciou otvorenej spoločnosti Bratislava v rámci Programu Stronger Roots for Civil Society. Cieľom programu je zvýšiť rezilienciu organizácií občianskej spoločnosti a ich spolupracujúcich organizácií, posilniť ich sociálny kapitál a začleniť ich do komunít a spoločenstiev, v ktorých realizujú svoje činnosti. Projekt je financovaný Európskou úniou z Programu Občianstvo, rovnosť, práva a hodnoty. Prezentovaný obsah a názory vyjadrujú stanovisko autora/autorov a nemusia sa zhodovať s názorom Európskej únie alebo Nadácie otvorenej spoločnosti Bratislava. Ani Európska únia, ani Nadácia otvorenej spoločnosti Bratislava za ne nenesú zodpovednosť.

Meňme svet spolu

Zistite viac o našich projektoch

Zobraziť viac

Donori


Európska únia
SlovakAid
Stronger roots
North South Centre
NOS

Partneri a mediálni partneri

Bridge 47
Prohuman
CONCORD
.týždeň
GCAP
Eurodad
Čosi
Faces of Migration
GENE