Článok

Grantová výzva: Inovujte s nami vo vzdelávaní!

pridané: 22. októbra 2019

Pracujete v oblasti globálneho vzdelávania, vzdelávania ku globálnemu občianstvu a zároveň radi inovujete? Tiež si myslíte, že vzdelávanie môže meniť svet okolo nás k lepšiemu? Ak ste na tieto otázky odpovedali kladne, radi by sme vás cez projekt Bridge 47 pozvali k účasti v našej aktuálnej grantovej výzve pre inovatívne vzdelávacie projekty.

V Bridge 47 veríme, že vzdelávanie je jeden z kľúčových nástrojov na zvrátenie negatívnych globálnych trendov. Aktuálne otvorená grantová výzva hľadá projekty, ktoré nám pomôžu ukotviť globálne vzdelávanie/vzdelávanie ku globálnemu občianstvu ako nástroj realizácie spoločenskej zmeny.

Maximálna výška rozpočtu vášho projektu by nemala presahovať 7.000 €, pričom maximálna výška grantu činí 6.650 € (teda 95%; dodatočných 5% musí pokryť spolufinancovanie z vlastných zdrojov žiadateľa). Okrem udelenia grantu budú úspešní žiadatelia pozvaní na dvojdňový medzinárodný design-thinking workshop v máji 2020, kde v pestrej skupine inovátorov a inovátoriek budú môcť dôkladne nadizajnovať a upraviť svoj projektový zámer.

Uzávierka pre podávanie žiadostí o grant je 18. novembra 2019 (23:59 CET).

Vaše žiadosti o grant zasielajte na adresu subgranting@bridge47.org.

O grant môžu žiadať  mimovládne organizácie a občianske združenia z týchto krajín: Bulharsko, Cyprus, Dásnko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Nemecko, Írsko, Lotyšsko, Škótsko, Slovinsko a Slovensko.

Ďalšie informácie o výzve nájdete na webe Bridge 47 tu.

V prípade otázok ku grantovej výzve nás môžete kontaktovať na jakub.zaludko@bridge47.org.

Ďalšie dôležité dokumenty na stiahnutie:

Meňme svet spolu

Zistite viac o našich projektoch

Zobraziť viac

Donori


Európska únia
SlovakAid
Stronger roots
North South Centre
NOS

Partneri a mediálni partneri

Bridge 47
Prohuman
CONCORD
.týždeň
GCAP
Eurodad
Čosi
Faces of Migration
GENE